کد خبر: ۱۲۹۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۷ - 21 March 2018
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال 96 حمل و نقل عمومی نسبت به سال 95، 22 درصد ایمن‌تر شده است،‌ گفت: در حال حاضر روزانه 3.5 میلیون صندلی جابه‌جایی مسافران نوروزی را از طریق حمل و نقل عمومی جاده‌ای انجام می‌دهند.
بانكداري ايراني ـ معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال 96 حمل و نقل عمومی نسبت به سال 95، 22 درصد ایمن‌تر شده است،‌ گفت: در حال حاضر روزانه 3.5 میلیون صندلی جابه‌جایی مسافران نوروزی را از طریق حمل و نقل عمومی جاده‌ای انجام می‌دهند.

به گزارش  فارس، عبدالهاشم حسن‌نیا در حاشیه بازدید از پایانه‌های مسافربری جنوب و غرب تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش حمل و نقل مسافری جاد‌ه‌ای توسط بخش خصوصی اداراه می‌شود و تأمین ناوگان با سرمایه‌گذاری سنگین بخش خصوصی انجام شده است.

حسن‌نیا ادامه داد:در حال حاضر 120 هزار راننده حرفه‌ای و 15 هزار دستگاه اتوبوس عملیات جابه‌جایی مسافران نوروزی را انجام می‌دهند و امکان جابه‌جایی 3.5 میلیون نفر در روز توسط ناوگان عمومی جاده‌ای وجود دارد.

وی ادامه داد: کشور ایران با توجه به گستردگی مناطق زیاد گردشگری و زیارتی که دارد پتانسیل استفاده از ظرفیت حمل و نقل عمومی جاده‌ای برای استفاده از این اماکن گردشگری و زیارتی نیز بسیار بالا است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه 90 درصد حمل و نقل کشور جاده‌ای است، گفت: سالانه در تصادفات رانندگی 15 هزار نفر جان می‌بازند و 300هزار نفر مصدوم می‌شوند که 20  درصد آنها معلول دائمی هستند.

وی با تأکید بر اینکه استقبال از حمل و نقل شخصی افزایش یافته است‌، گفت: باید مشوق‌هایی برای جذب مسافر در ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای ایجاد کرد، ذائقه مردم یک بخش است اما سیاست‌گذاری دولت هم در این حوزه مهم است. ما پیش‌بینی می‌کنیم تا چند سال آینده ذائقه مردم به سمت استفاده از حمل و نقل عمومی سوق یابد.

حسن‌نیا ادامه داد: در سال 1.4 میلیون وسیله نقلیه شخصی وارد ناوگان کشور می‌شود که در سال‌های اولیه خرید خودرو التهاب سفر با خودروی شخصی بالاست اما به تدریج کاهش می‌یابد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: بخش اتوبوس بین‌شهری کشور باید برای افق 1400  برنامه داشته باشد تا کاهش سفرها جبران شود.

وی ادامه داد: در سال 96 نسبت به سال 95 حمل و نقل عمومی 22 درصد ایمن‌تر شده است و این نشان می‌دهد مجموعه حمل و نقل مسافری عمومی از اصول مهندسی و ایمنی بیشتری برخوردار است.

حسن‌نیا با بیان اینکه طرح نوروزی امسال از 23 اسفندماه آغاز شد و تا 15 فروردین ماه ادامه دارد، بیان کرد: از ابتدای طرح نوروزی تا کنون 2 میلیون و 160 هزار نفر توسط ناوگان عمومی مسافری جاده‌ای جابه‌جا شدند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: امسال نیز با توجه به کاهش استقبال از ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای شرکت‌های مسافری تصمیم گرفتند قیمت بلیت‌ها را افزایش ندهند و نرخ‌ها از شهریور 95 تا کنون افزایش نیافته است.

وی اظهار داشت: اگر مسافران با قیمت‌های بیشتر یا نرخ‌های متفرقه مواجه شدند‌، به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مستقر در پایانه‌ها مراجعه کنند و اعتراضات و شکایات خود را مطرح کنند.

حسن‌نیا اظهار داشت: نوروز سال قبل 8 میلیون و 200 هزار نفر از حمل و نقل عمومی جاده‌ای استفاده کردند و پیش‌بینی می‌کنیم امسال نیز همین حدود مسافر از ناوگان عمومی جاده‌ای برای سفرهای نوروزی استفاده کنند.

امروز رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به همراه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران از پایانه‌های مسافربری جنوب و غرب در تهران بازدید کردند تا از نزدیک در جریان خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی قرار گیرند.

بنابر این گزارش در ادامه این مراسم رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافری نیز اظهار داشت: تهیه بلیت اینترنتی اتوبوس بین مردم جا افتاده است و همین امر موجب شده است که ازدحام در پایانه‌ها کاهش یابد.

احمدرضا عامری به مشکلات اقتصادی مردم در شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: بحران اقتصادی موجب فقر شده است و در سبد هزینه مردم،‌هزینه‌ای بابت حمل و نقل جایی ندارد؛ حمل و نقل ارتباط مستقیم با رونق اقتصادی و جیب مردم دارد.

وی ادامه داد: امسال نرخ بلیت اتوبوس را افزایش ندادیم اما باز تقاضای سفر از سوی مردم افزایش نیافت زیرا تمایل به حمل و نقل شخصی بیشتر است.

عامری تأکید کرد: در راستای حمایت از ناوگان عمومی  جاده‌ای و سرمایه‌گذاران این بخش ضرورت دارد معافیت گمرکی برای ورود ناوگان اجرایی شود.

وی بیان کرد: روزانه 3.5 میلیون صندلی ناوگان عمومی جاده‌ای در اختیار مسافران است که می‌توانند از این ظرفیت برای سفرهای نوروزی استفاده کنند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: