کد خبر: ۱۱۷۶۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - 10 November 2017
دبیرکل فدراسیون صادرات انرژی با اشاره به نبود یک نهاد قدرتمند در حل بحران آب، از خشک شدن صدها دریاچه زیر زمینی به دلیل سوءمدیریت خبر داد.

بانكداري ايراني -دبیرکل فدراسیون صادرات انرژی با اشاره به نبود یک نهاد قدرتمند در حل بحران آب، از خشک شدن صدها دریاچه زیر زمینی به دلیل سوءمدیریت خبر داد.

سید حمیدرضا صالحی در گفتگو با مهر با بیان اینکه  بحث  حفاظت از منابع طبیعی  باید تبدیل به یکی از مهم ترین اولویت های کشور در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تبدیل شود، گفت:با اولویت قرار دادن چنین سیاستی می توانیم داشته های خود را با ارزش افزوده بیشتر صادرکنیم. به همین منظور باید از منابع خود در بخش های مختلف به ویژه آب و برق صیانت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون در حوزه آب سیاست های نادرستی را در پیش گرفتیم، ادامه داد: با در پیش گرفتن این سیاست ها باعث خشکی و از بین رفتن صدها منابع آب زیر زمینی(دریاچه زیر زمینی) شدیم. به این ترتیب سطح ذخیره آب های زیرزمینی به شدت کاهش یافت. با وجود اینکه ایران به طور کلی کشور خشک و کم آبی است اما تا به امروز مهم ترین معضل در زمینه آب، فقدان مدیریت صحیح در حفظ و صیانت از منابع آبی بوده است.

این فعال بخش خصوصی علت اعتراض های موجود مردم، به ویژه ساکنین ناحیه رشته کوه زاگرس، را گلایه  از سیاست های غلط آبی گذشته دانست و افزود: حدود ٨٥ تا ٩٥ درصد از آب کشور به بخش کشاورزی تخصیص می یابد. صنعتی که باید دید سهم آن در اقتصاد ملی و ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد کشور چه میزان است که آب گرانبها را به آن تخصیص می دهند.

دبیر کل فدراسیون صادرات انرژی با اشاره به فقدان وجود یک نهاد رگولاتوری در صنعت آب کشور، تصریح کرد: مجموعه های متفاوتی در مقوله مدیریت منابع آب کشور و نوع و نحوه مصرف آن دخالت دارند که این نهادها باید  در یک نهاد مشترک و ذی قدرت نسبت به روند رخدادهای موجود در این صنعت، گردهم آمده و در این زمینه سیاست گذاری و اقدام کنند.

به گفته صالحی اگر این نهاد رگولاتوری تاسیس شود،  می توان به مدیریت بحران آب در کشور امیدوار باشیم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: