کد خبر: ۱۱۶۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - 28 October 2017

احتمال تغییر نتیجه دربی؟

اگر ادعای باشگاه استقلال با تایید کمیته داوران درست باشد کامیابی نیا از یک جلسه همراهی پرسپولیس محروم خواهد شد اما نتیجه مسابقه شهرآورد 85 عوض نمی شود
به گفته کمیته مسابقات لیگ برتر، اعتراض استقلال به داوری تأثیری در نتیجه دربی نخواهد داشت. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ نامه اعتراض باشگاه استقلال تازه به دست کمیته مسابقات لیگ برتر رسیده و در این نامه آنها معتقدند در یک صحنه داور باید کمال کامیابی‌نیا را اخراج می‌کرد، قطعاً این موضوع بررسی می‌شود و نامه به دبیرکل ارسال می شود تا به کمیته داوران ارجاع داده شود.

البته که به این نامه رسیدگی خواهد شد و آنها اعتراض باشگاه استقلال را مورد بررسی قرار می‌دهند اما مطمئناً این اعتراض تأثیری در نتیجه دربی نخواهد داشت و شاید مثلاً مثل سال گذشته در یکی از بازی‌های پرسپولیس که بازیکن باید اخطار دوم را می‌گرفت، در این مسابقه هم کمیته داوران چنین تشخیصی داده و اگر به نتیجه برسد اشتباهی صورت گرفته آن را اصلاح و اعمال کند. بدین ترتیب اگر ادعای این باشگاه درست باشد کامیابی نیا از یک جلسه همراهی پرسپولیس محروم خواهد شد.
نظر شما