کد خبر: ۱۰۷۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۶ - 10 July 2017
ورود لاستیک قاچاق به اشکال مختلف بزرگترین معضل تولید است و در حقیقت بزرگترین رقیب تولیدکنندگان لاستیک قاچاقیان لاستیک هستند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی لاستیک با بیان اینکه واردات غیر قانونی به هر شکل برای قاچاقچیان مقرون به صرفه است گفت: ورود لاستیک قاچاق به اشکال مختلف بزرگترین معضل تولید است و در حقیقت بزرگترین رقیب تولیدکنندگان لاستیک قاچاقیان لاستیک هستند.

محمدرضا آل سارا، مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی لاستیک، روغن و فیلتر در گفت وگو با  تسنیم، در پاسخ به اینکه چند واحد لاستیک فروشی در تهران و کل کشور مشغول به فعالیت هستند گفت: در شهرتهران بیش از یک هزار و پانصد واحد لاستیک فروشی دارای پروانه کسب هستند و در بیش از یک هزار و سی شهر کشور حدوداً بیست هزار و احد لاستیک فروشی فعالیت دارند و تعداد قابل توجهی نیز بدون پروانه کسب در این رسته شغلی فعالیت می کنند.

 وی در پاسخ به اینکه افزایش واردات چه تأثیری بر روند تولید داشته است گفت: واردات لاستیک قانونمند مکمل تولیدات جهت تأمین نیاز لاستیک کشور بوده و متأسفانه در شرایط کنونی ورود لاستیک قاچاق به اشکال مختلف به بزرگترین معضل تولیدات و وارد کنندگان قانون مند تبدیل شده و در حقیقت بزرگترین رقیب تولیدات و وارد کنندگان قاچاقیان لاستیک در ایران هستند و توانایی آنان نتیجه ای مخرب برای تولیدات داخلی و وارد کنندگان قانونمند دارد. ضمن اینکه درشرایط کنونی تولیدات ضرورتاً باید سیاست های ورود به بازار و نحوه توزیع تولیدات خود را مورد بازنگری قرار دهند.

 مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی لاستیک، روغن و فیلتر با بیان اینکه ایران چه جایگاهی در صنعت تولید لاستیک در جهان دارد افزود: شرکت های تولید کننده لاستیک قابلیت رشد و رسیدن به جایگاه واقعی خود را دارند و به نظر می رسد زمان آن فرا رسید که با مشارکت یا شرکت های پیشرفته تولید کنندگان لاستیک تأمل بیشتری برای ورود تکنولوژی و گسترش تولیدات خود داشته باشند و این واقعیت نیازمند حمایت های سیاسی قانونی و مالی می باشد ودر صورت تحقق کشور به جای واردات لاستیک به یک کشور صادر کنند، تغییر جهت خواهد داد.

 آل سارا با بیان اینکه مشکلات این اتحادیه و تعاونی های زیرمجموعه چیست؟ اظهار داشت: تعاونی ها در سنوات گذشته تقریباً در تمام شهرهای ایران فعالیت داشتند متأسفانه دولت ها حمایت از تعاونی های توزیعی هر روز کم رنگ تر شده و بزرگترین شبکه توزیع تولیدات داخلی یا تعطیل یا ناکارآمد  شد و بارزترین دلایل آن نبود باور تعاون در بین مسئولین و تصمیم گیران اقتصادی کشور و همچنین عدم اجرای قوانین حمایتی موجود در کشور است.

وی گفت: متأسفانه نسبت به اشتغالی که در سنوات گذشته در این بخش وجود داشت و در تمام شهرهای کشور از خدمات این بخش جامعه برخوردار بود در حال حاضر در کمتر از بیست شهرکشور تعاونی توزیع لاستیک داریم که به صورت نیمه فعال ادامه حیاط می دهند و قطعاً در آینده نه چندان دور با شرایط فعلی آنها هم تعطیل خواهد شد و بزرگترین شبکه حمایت از تولیدات داخلی و کم هزینه ترین شبکه تولید اشتغال برچیده خواهد شد.

 مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی لاستیک، روغن و فیلتربیان کرد: حمایت از تولیدات داخلی جهت به روز رسانی تکنولوژی خود و حمایت از بخش تعاون به طور کارشناسی شده در راستای حمایت از تولیدات داخلی جهت تزریق عادلانه کالا و تولید اشتغال در سراسر کشور و تغییرسیاست های فعلی حاکم بر این دو بخش ما اطمینان داریم بخش تعاون در اقتصاد کشور می تواند همانند بسیج در زمان جنگ تحمیلی تأثیر گذار باشد.

 وی افزود: واردات لاستیک باید به نحوه موثرتری مدیریت شود لذا علاوه بر اقداماتی که جهت سامان دهی واردات صورت پذیرفته به نظر می رسد سهمیه بندی واردات به نسبت نیاز واقعی کشور یک ضرورت باشد و جهت جلوگیری از قاچاق  لاستیک طرفه گمرکی آن به گونه ای تنظیم گردد که واردات غیر قانونی به هر شکل برای قاچاقچیان لاستیک صرفه اقتصادی نداشته باشد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: