کد خبر: ۸۲۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - 19 September 2016
در حالی که معاون وزیر کار اعلام کرده بود در صورت تصویب شورای عالی کار لایحه اصلاح قانون کار پس گرفته می‌شود، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس واکنش تندی به این اظهارات داشت و گفت: این چه تزلزلی است که در میان مسئولان دولتی وجود دارد.

در حالی که معاون وزیر کار اعلام کرده بود در صورت تصویب شورای عالی کار لایحه اصلاح قانون کار پس گرفته می‌شود، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس واکنش تندی به این اظهارات داشت و گفت: این چه تزلزلی است که در میان مسئولان دولتی وجود دارد.

به گزارش تسنیم، پس از صدور بیانیه و درخواست نمایندگان شورای عالی کار برای بازگشت لایحه اصلاح قانون کار به دولت و بررسی در اولین جلسه شورای عالی کار، حسن هفده‌تن،، معاون روابط کار وزارت کار اعلام کرد: تصمیم ما این است در صورت تصویب شورای‌ عالی کار، لایحه اصلاح قانون کار را از مجلس پس بگیریم.

 معاون وزیر کار پس از انتقاد جامعه کارگری و کارفرمایی گفت: این لایحه توسط دولت قبل تهیه شده بود و شرکای اجتماعی (نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی) در شورای‌ عالی کار اعلام می کنند که در تنظیم لایحه اصلاح قانون کار نقشی نداشته‌اند.

وی با بیان اینکه لایحه اصلاح قانون کار در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس قرار دارد افزود: ما نیز به نمایندگان کمیسیون اجتماعی اعلام کردیم در صورت نیاز، در جریان بررسی این لایحه از نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برای حضور در کمیسیون دعوت شود یا این لایحه را به دولت ارجاع دهند تا دوباره در شورای‌عالی کار با حضور نمایندگان عالی کارگری و کارفرمایی مورد بررسی قرار گیرد.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: تصمیم ما این است در صورت تصویب شورای‌عالی کار، لایحه اصلاح قانون کار را از مجلس پس بگیریم تا پس از اصلاحات لازم مجدد به کمیسیون اجتماعی مجلس ارسال کنیم.

* عودت لایحه قانون کار قبل از بررسی در مجلس غیرعقلانی است

اما پس از این واکنش بود که سلمان خدادادی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در واکنش به این اظهارنظرات گفت: واقعا جای تعجب است که چنین پیشنهادی از سوی معاون وزیر کار مطرح شده زیرا لایحه ای که هنوز بررسی آن در مجلس آغاز نشده چرا باید از سوی دولت پس گرفته شود؛ این چه تزلزلی است که در میان مسئولان دولتی قرار دارد.

نماینده مردم ملکان درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چنین مدیرانی به طورحتم در اداره جامعه دچارمشکل می‌شوند، افزود: قانون کار 26 سال پیش مصوب شده است و به طور حتم باید تغییراتی در این قانون با توجه به شرایط امروز جامعه به وجود آید اما حال که مسئولان دولتی اقدام به اصلاح این قانون کردند چرا پیش از بررسی آن در مجلس پیشنهاد پس گرفتن و ارجاع این لایحه به دولت را مطرح می کنند.

وی با تاکید براینکه پیشنهاد پس گرفتن لایحه به بهانه برخی اشکالات پیش از بررسی آن در مجلس غیرکارشناسی و غیرعقلانی است، تصریح کرد: به طورقطع در زمان بررسی اصلاحات، موارد به نفع جامعه کارگری بررسی و قوانین خوبی در این حوزه تصویب خواهد شد بنابراین نباید به هیچ عنوان نسبت به اصلاح قانون کار بی‌توجه بود؛ از این رو اینکه بسیاری با کلیات لایحه مخالفت می‌کنند قابل قبول نبوده و تنها می توان برخی بندها و مواد آن را در صورت لزوم  اصلاح کرد.

خدادادی با بیان اینکه دراصلاح قانون کار باید سه جانبه‌گرایی رعایت شود، گفت: به طور حتم باید از نظرات هر سه گروه کارگر، کارفرما و دولت در اصلاح این قانون استفاده شود، البته کمیسیون اجتماعی مجلس طی هفته آینده برای بررسی این لایحه بحث سه جانبه گرایی را رعایت کرده و از نمایندگان هر 3 گروه در جلسات کمیسیون برای اصلاح این لایحه دعوت می‌کند.

این نماینده مردم درمجلس دهم با تأکید بر رعایت حقوق کارگران در لایحه اصلاح قانون کار، افزود: همچنین به نظرات کارفرمایان و دولت نیز باید دراین حوزه توجه شود، بنابراین دریک تفاهم کلی میان سه ضلع مرتبط با قانون کار باید اصلاحات صورت گیرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: به طور قطع باید حق و حقوق کارگران در کنار توجه به خواسته‌های کارفرمایان و دولت رعایت شود، بنابراین در جلسات کمیسیون اجتماعی طی هفته های آینده به همه دغدغه های کارگران در این لایحه توجه خواهد شد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: