کد خبر: ۴۹۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - 26 August 2015
برقراری تعامل بیشتر با هدف شناسایی ظرفیت های اقتصادی این بخش و همچنین تلاش در جهت تدوین راه کارهای مناسب به منظور حمایت و پشتیبانی از نیاز ها و مطالبات تشکل های تعاونی فعال در این اتحادیه از مهم ترین محورهای این نشست مشترک به شمار می آید.
به منظور بررسی فرصتها و ظرفیتهای پیش روی این صنعت در کشور و همفکری وهم اندیشی در خصوص حمایت بانک توسعه تعاون از این اتحادیه نشست مشترکی با حضور  مدیرعامل  بانک توسعه تعاون ، مدیر عامل اتحادیه تعاونی های تولیدکنندگان فراورده های لبنی پاستوریزه ایران برگزار گردید  .

برقراری تعامل بیشتر با هدف شناسایی ظرفیت های اقتصادی این بخش و همچنین تلاش در جهت تدوین راه کارهای مناسب به منظور حمایت و پشتیبانی از نیاز ها و مطالبات تشکل های تعاونی فعال در این اتحادیه از مهم ترین محورهای این نشست مشترک به شمار می آید.

دکتر سهمانی مدیرعامل بانک توسعه تعاون  در این جلسه  با اشاره به سیاستهای  اعتباری  بانک  خاطرنشان کرد: بسته های خدماتی بانک توسعه تعاون در مقایسه با سایر بانکها  جهت تعاونیها ، حمایتی  تدوین  شده است و این بانک  با توجه به رسالت خود ، تمرکز و توجه  خود را بر روی ارتقاء  سهم بخش تعاون  در اقتصاد ملی  قرار داده است چراکه  این بخش دارای ظرفیتهای  بیشماری در  خصوص  افزایش تولید و اشتغال در کشور می باشد   . 

در ادامه جلسه اسماعیلی مدیرعامل اتحادیه  تولیدکنندگان فراورده های لبنی پاستوریزه ایران ضمن تشکر از نگاه مثبت و ویژه بانک توسعه تعاون به تعاونیها در برگزاری اینگونه جلسات ، حضور این بانک در حمایت از بخش تعاون  را بسیار راهگشا و دلگرم کننده خواند و خاطرنشان کرد : اتحادیه تولیدکنندگان فراورده های لبنی پاستوریزه ایران با 1540 واحد تولیدی در سراسر کشور   فعالیتهای گسترده ای در زمینه تولید فراورده های  لبنی و پاستوریزه کشور دارد و امیدوار هستیم با حمایتها و  همکاری  بانک توسعه تعاون طرحهای  بزرگ ملی و اشتغالزا را در جهت ارتقاء این صنعت  در کشور انجام دهیم  .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: