کد خبر: ۱۲۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۹ دی ۱۳۹۶ - 19 January 2018
برای ایجاد انگیزه در مردم و سرمایه‌گذاران و احیای فراگیر بافت فرسوده علاوه بر تسهیلات ارزان قیمت بانکی باید پرداخت نرخ سود تسهیلات ساخت، حذف عوارض صدور پروانه و پایانه کار و حذف مالیات بر ارزش افزوده را به اجرا بگذارد.

 بانكداري ايراني - رییس کمیسیون عمران مجلس گفت: برای ایجاد انگیزه در مردم و سرمایه‌گذاران و احیای فراگیر بافت فرسوده علاوه بر تسهیلات ارزان قیمت بانکی باید پرداخت نرخ سود تسهیلات ساخت، حذف عوارض صدور پروانه و پایانه کار و حذف مالیات بر ارزش افزوده را به اجرا بگذارد.

محمدرضا رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: ایده شهردار برای ساخت املاک شهرداری و دستگاه‌های اجرایی ایده‌ای منطقی برای آغاز احیای 140 هزار هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد با جمعیت 19 میلیون نفر سکنه این بافت است.

نماینده مردم جهرم ادامه داد: این ایده به شرط انجام توسط پیمانکاران بخش خصوصی و اسکان ساکنان بافت فرسوده در این املاک، طرح موفقی خواهد بود به ویژه آنکه ساختمان‌های فرسوده این بافت نیز به تدریج از مالکان آنها خریداری و احیا می‌شود.

رییس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به نقش مجلس در احیای بافت فرسوده، گفت: با وجودی که تکلیف بودجه 97 برای احیا و نوسازی 100 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده است اما بنده امیدی به اجرای این تکلیف قانونی ندارم. مجلس هشتم، بانک مرکزی را مکلف به گشایش خط اعتباری 50 هزار میلیارد تومانی برای نظام بانکی کرد تا تسهیلات ساخت مسکن را با سود چهار درصد در اختیار سازندگان بافت فرسوده قرار دهد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: