کد خبر: ۲۰۷۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 08 December 2022
در این مراسم دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به حمایت بانک مرکزی در دولت سیزدهم از بانکداری خرد و قرض‌الحسنه، اظهار داشت: ما در یک‌ سال گذشته توانستیم به اندازه ۱۴ سال گذشته رشد منابع داشته باشیم و این رقم به ۷۰ همت رسیده است. همچنین کمترین‌ معوقات متعلق به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با رقم کمتر از نیم درصد است.

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در راستای تحقق شعار سال و در چارچوب تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۰۰۰ فقره وام به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت می‌کند.

به گزارش  روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه بانک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

در این مراسم دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به حمایت بانک مرکزی در دولت سیزدهم از بانکداری خرد و قرض‌الحسنه، اظهار داشت: ما در یک‌ سال گذشته توانستیم به اندازه ۱۴ سال گذشته رشد منابع داشته باشیم و این رقم به ۷۰ همت رسیده است. همچنین کمترین‌ معوقات متعلق به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با رقم کمتر از نیم درصد است.

وی افزود: در طول سال گذشته بیش از ۲.۵ میلیون نفر به مشتریان بانک اضافه شده‌ و روزانه هشت هزار وام خرد پرداخت می‌کنیم.
شمسی‌نژاد با اشاره به تحقق افزایش سقف وام با کمک بانک‌ مرکزی یادآور شد: بر این اساس سقف وام برای اشخاص حقیقی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید و اکنون نیز شاهد امضای تفاهم‌نامه پرداخت وام ۵۰۰ میلیون تومانی به شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اعلام اینکه تا پایان سال۳۰ درصد خدمات بانک ما به صورت غیرحضوری ارائه خواهد شد، افزود: نخستین بانکی بودیم که توثیق سهام برای دریافت وام را اجرایی کردیم و تا کنون ۱۰۰۰ فقره توثیق سهام داشته‌ایم.


بانک‌های قرض‌الحسنه وضعیت مطلوب‌تری دارند
همچنین دکتر «علی صالح‌آبادی» رئیس کل بانک مرکزی اظهار داشت: رییس بانک مرکزی: در حاصل حاضر سقف وام قرض‌الحسنه از ۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و ۵۰۰ میلیون تومان برای اشخاص حقوقی افزایش یافته است.
وی افزود: ما در بانک مرکزی با به دنبال حمایت از وام‌های خرد هستیم. بانک‌های قرض‌الحسنه نسبت به سایر بانک‌ها، وضعیت مطلوب‌تری از نظر حجم معوقات و نقدینگی دارند.
صالح‌آبادی در همین رابطه خاطرنشان ساخت: نسبت مطالبات غیرجاری بانک‌های قرض‌الحسنه به شدت پایین است.


تلاقی قرض‌الحسنه و دانش‌بنیان، ضرب ممتاز در ممتاز
دکتر «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این مراسم گفت: در بین انواع روش‌های تأمین مالی بانکی، استفاده از وام قرض‌الحسنه، ویژگی بسیار ممتازی است که در تأمین مالی ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران دیده می‌شود.


وزیر اقتصاد در ادامه تصریح کرد: در این طرح از بهترین روش تأمین مالی یعنی وام قرض‌الحسنه و در حوزه تولید بهترین محصولات در اقتصاد کشور استفاده شده که ضرب ممتاز در ممتاز کلید واژه‌ای است که برای این جلسه واقعاً برازنده است.
«خاندوزی» با تقدیر از اقدامات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در تأمین مالی طرح‌های دانش‌بنیان و فناور گفت: جلسه امروز صرفاً با هدف ارائه وام به ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان تشکیل نشده، بلکه حضور رئیس کل محترم بانک مرکزی و معاونت علمی ریاست جمهوری در این جلسه با هدف حمایت از این اقدام است تا قرض‌الحسنه در بین روش‌های تأمین مالی برجسته شود.

دکتر «روح‌الله دهقانی فیروزآبادی» معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود. وی گفت: بانکداری قرض‌الحسنه باید در بخش مناسب خود اجرا شود. یکی از بخش‌هایی که بانکداری قرض‌الحسنه باید در آن اجرا شود، بخش دانش‌بنیان است و این مهم یکی از راهبردهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ادامه گفت: جریان خوب حمایتی که در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین برقرار است، طلیعه یک اتفاق ارزشمند و حرکت بزرگ است. تنها صنعتی که ارزش افزوده های چند صد درصدی دارد، حوزه‌ علم و فناوری است.
«دهقانی فیروزآبادی» تأکید کرد: برنامه‌ریزی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با‌ کمک پارک پردیس پرداخت ۲۰۰ فقره وام قرض‌الحسنه در این پارک است. ضمن اینکه ۸۰۰ فقره نیز به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور دیگر تخصیص می‌یابد.

باران ایرمان
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: