کد خبر: ۲۰۲۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 27 April 2022
طبق گفته یکی از منتقدان کرملین، اگر پوتین مجبور شود صادرات نفت و گاز را از اروپا به بازارهای آسیا منتقل کند نیمی از درآمد خود را از دست می‌دهد.

بانکداری ایرانی- طبق گفته یکی از منتقدان کرملین، اگر پوتین مجبور شود صادرات نفت و گاز را از اروپا به بازارهای آسیا منتقل کند نیمی از درآمد خود را از دست می‌دهد.


به‌گزارش  تسنیم به نقل از اویل پرایس، تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم نفت روسیه تبدیل به مهم‌ترین خبر در ماه جاری شده‌است. اما این خبر هنوز قطعی نیست. اتحادیه اروپا یک‌چهارم نفت خود را از روسیه وارد می‌کند. این اتحادیه به‌همراه آمریکا تحریم‌های گسترده‌ای علیه روسیه به‌دنبال حمله این کشور به اوکراین اعمال کرده‌است. درحالی‌که صنعت نفت و گاز روسیه مانند ایران و ونزوئلا هدفی واضح برای تحریم‌هاست، تا حالا تنها آمریکا و انگلیس واردات نفت از این کشور را ممنوع کرده‌اند و هیچ کدام نتوانستند بلافاصله این تصمیم را عملی کنند.

صنعت نفت روسیه حتی بدون تحریم‌های نفتی هم تحت تاثیر سایر تحریم‌های اعمال‌شده قرار گرفته‌است. ولادیمیر پوتین قبول دارد این تحریم‌ها عملکرد طبیعی این صنعت را مختل کرده و باید جریان انرژی این کشور از اروپا به آسیا منتقل شود.

طبق گفته میخائیل خودورکوفسکی، یکی از منتقدان کرملین، اگر پوتین مجبور شود صادرات نفت و گاز را از اروپا به بازارهای آسیا منتقل کند نیمی از درآمد خود را از دست می‌دهد.

روسیه سومین تولیدکننده بزرگ نفت خام و بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام و محصولات نفتی است. قبل از آغاز اولین دور تحریم‌ها، بیش‌از نیمی از صادرات نفت روسیه به اتحادیه اروپا صورت می‌گرفت. از آن زمان از حجم این صادرات کاسته شده‌ و طبق پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی بازهم در ماه‌های آینده کاهش خواهد داشت و به 3 میلیون بشکه در روز می‌رسد.

کاهش تولید نفت روسیه هم بر اقتصاد این کشور تاثیر می‌گذارد و هم بر اتحادیه اروپا چون جایگزین شدن نفت روسیه به زمان نیاز دارد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: