کد خبر: ۱۹۲۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 13 March 2021
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: شبکه توزیع مویرگی تخصص صنایع غذای برای حذف واسطه ها و عرضه مستقیم از تولید به مصرف در تهران راه اندازی شد.

بانکداری ایرانی-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: شبکه توزیع مویرگی تخصص صنایع غذای برای حذف واسطه ها و عرضه مستقیم از تولید به مصرف در تهران راه اندازی شد.

به گزارش تسنیم یدالله صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران امروز در مراسم افتتاح سایت شماره 14 ناوگان لجستیک صنایع غذایی در تهران اظهار کرد: سال 99 سال خوبی برای تولید داخلی در استان تهران به حساب می آید و به تعداد واحد های تولید اضافه شده است و هر چقدر به تولید اضافه می شود، نیاز به شبکه حمل و نقل و هماهنگی برای توزیع کالا نیز افزایش می یابد.

وی افزود: راه اندازی و اصلاح شبکه های جدید پخش و توزیع الکترونیکی یکی از سیاست های ما است که امروز بخشی از آن با راه اندازی ناوگان بزرگی برای حمل و نقل تخصصی کالاهای صنایع غذایی ایجاد شد تا نیازمندی های مردم در شبکه مویرگری و به صورت مستقیم از تولید به مصرف تامین شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران ادامه داد: بر این اساس رابطه میان تولید کننده و مصرف کننده به صورت مستقیم می شود و معضلی که به عنوان دلالی در ساختار تولیدی و توزیعی کشور وجود دارد رفع خواهد شد و می توان تولیدات صنایع غذایی را به صورت کنترل شده به دست مصرف کننده نهایی یعنی مردم رساند.

وی با اشاره به اینکه پدیده دلالی در اقتصادهایی شکل می گیرد که بنیان تولید آن کشور نیازمند تقویت است تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی از تولید کنندگان کشورمان خرده هستند و امکانات و توانایی مالی محدودی دارند، واسطه ها برای کسب درآمد اقدام به تامین نهاده آنها کرده و بعد و حین تولید کالای این تولید کنندگان خرد را خریداری می کنند تا آنها بتوانند نقدیگی لازم را برای تداوم تولید داشته باشند.

وی اظهار داشت: بر این اساس این واسطه ها در واقع صاحبان کالا به حساب می آید و می توانند با سوء استفاده سودهایی زیاد حتی بیشتر از تولید کننده تحت تاثیر نوسانات بازار نصیب خود کنند.

وی افزود: با تقویت تولید و افزایش ثروت می توان این مشکل را حل کرد اما باید توجه داشت که این امر از مشکلات کلان اقتصاد کشور به حساب می آید؛ اما از راه های دیگر، اصلاح شبکه توزیع کشور است که بخشی از آن با ایجاد شبکه های توزیع هوشمند رفع می شود که امروز نیز شاهد افتتاح بخشی از آن بودیم.

صادقی با بیان اینکه تولید داخلی در سال جاری افزایش یافته است گفت: تحریم باعث ایجاد انگیزه بیشتر برای تولید کنندگان داخلی شد و به تولیدات آنها افزود و به این صورت تحدید تحریم تبدیل به یک فرصت شد؛ در دوران بعد تحریم نیز باید این شرایط ادامه پیدا کند و به دانش خود اضافه و با دیگر کشورها تبادل داشته باشیم.

حسین مصطفی زاده مدیرعامل این ناوگان لجستیک صنایع غذایی نیز در این مراسم اظهار داشت: در سیستم تولید صنایع غذایی کشور مشکلی نداریم و ماشین آلات و تولیدی خوبی داریم اما برای توزیع و عرضه مستقیم مشکلاتی وجود دارد.

وی افزود: این توزیع مویگری و هوشمند مستقیم از تولید کننده که اکنون در تهران ایجاد شده در دیگر استان های دیگر کشور توسعه می یابد.

مصطفی زاده ادامه داد: بر این اساس می توان به تنظیم بازار و توزیع مستقیم کالاهای تنظیم بازاری اقدام و به دولت کمک کرد تا این محصولات به قیمت مصوب به دست مصرف کننده رساند.

وی تصریح کرد: تا 31 شهریور از محل راه اندازی این ناوگان برای 15 هزار نفر اشتغال در بخش توزیع و تولید ایجاد می شود و این افق را داریم که با گسترش شبکه توزیع بتوانیم این اشتغال را به 100 هزار نفر برسانیم.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: