کد خبر: ۱۹۱۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 18 February 2021
دبیرکل بانک مرکزی ج.ا.ا با حضور در شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش از پیاده‌سازی و پشتیبانی سامانه‌های زیرساختی بانک مرکزی در این شرکت تقدیر و تشکر کرد.

دبیرکل بانک مرکزی ج.ا.ا با حضور در شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش از پیاده‌سازی و پشتیبانی سامانه‌های زیرساختی بانک مرکزی در این شرکت تقدیر و تشکر کرد.


به گزارش روابط عمومی، جلسه دموی "سامانه پیچک" با حضور دکتر طالبی دبیرکل بانک مرکزی، مهندس رحیمی مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی، مهندس مسجدی رییس اداره معاملات ریالی بانک مرکزی و مهندس نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد.


در این مراسم دکتر طالبی دبیرکل بانک مرکزی ج.ا.ا با اشاره به اینکه بانک مرکزی اقدامات موثری در زمینه فرآیندهای مرتبط با صدور چک انجام داده است، اظهار کرد: خوشبختانه به همت مدیران و کارشناسان شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش سامانه‌‎های زیرساختی و نظارتی مناسبی در زمینه عملیات مربوط به چک پیاده‌ سازی شده و همواره در حال تکمیل و به روزرسانی هستند.


دبیر کل بانک مرکزی با تقدیرازاقداماتی که درراه اندازی سامانه پیچک انجام شده است، خاطر نشان کرد: در مجموع از روند توسعه سرویس‌های جدید به ویژه سامانه پیچک که به خوبی در پاسخ به نیازهای جامعه و مخاطبان طراحی شده، همچنین پیاده‌ سازی و پشتیبانی مناسب این سامانه تشکر می‌کنیم.


در ادامه این مراسم مهندس سید ابوطالب نجفی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک اظهار داشت: شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش به عنوان بازوی اجرایی شرکت مادر، خوشبختانه توانسته است با همت و تلاش مدیران و کارشناسان خود در زمینه توسعه و بومی سازی سامانه‌های خاص و ویژه بانک مرکزی اقدامات موثری انجام دهد.


وی با بیان اینکه طی چند سال گذشته روند بهبود فعالیت سامانه‌های ویژه بانک مرکزی با جدیت پیگیری شده است از توسعه ماموریت‌های شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش در زمینه سایر سامانه‌های با اهمیت بالا طی سال آینده خبر داد.


مهندس سید محمد سعید طباطبایی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از اینکه دموی سامانه پیچک فرصتی را برای شرکت فرآهم آورد که میزبان دبیرکل و مدیران ارشد بانک مرکزی باشد، اظهار کرد: تلاش و تمرکز مدیران و کارشناسان شرکت بر بهبود کمی و کیفی اجرای پروژه‏های حاکمیتی، توسعه محصولات و سامانه‏های متناسب با نیازهای مشتریان، افزایش ماندگاری و امنیت سرویس‏ها و ارتقاء کیفیت خدمات از طریق اصلاح فرآیندهای جاری بوده است.


وی با بیان اینکه نبود داده‌های مبادلات چک منشاء بسیاری از هزینه‌ها و ریسک‌های چک کاغذی در کشور بوده است، تصریح کرد: در راستای الزامات قانونی، سامانه پیچک با هدف ایجاد زیرساختی که بتواند داده‌های کشیدن یا انتقال چک را از طریق ابزارهای ارائه شده کنترل کند، طراحی شده است.


به گفته وی سامانه پیچک، ابزار مورد نیاز برای پیاده‌سازی فرایندهای چک کاغذی را در اختیار بانک ها قرار می دهد و بانکها نیز با پیاده‌ سازی فرآیندهای آن می‌توانند سرویس مناسب را در اختیار مشتریان خود قرار دهند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: