کد خبر: ۱۸۵۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 11 October 2020
بانک جهانی هشدار داد به علت اختلالات به وجود آمده با بحران غیرعادی کرونا در سال ۲۰۲۰ فقر شدید برای اولین بار در ۲۰ سال اخیر افزایش خواهد یافت.

به گزارش  مهر به نقل از راشاتودی، بانک جهانی هشدار داد به علت اختلالات به وجود آمده با بحران غیرعادی کرونا در سال ۲۰۲۰ فقر شدید برای اولین بار در ۲۰ سال اخیر افزایش خواهد یافت.

طبق گزارش جدید پاندمی کرونا باعث خواهد شد ۸۸ میلیون تا ۱۱۵ میلیون نفر امسال به فقر مطلق دچار شوند و این رقم تا سال ۲۰۲۱ به ۱۵۰ میلیون نفر خواهد رسید.

طبق گزارش بانک جهانی فقر مطلق که به معنای زندگی با ۱.۹۰ دلار در روز است، امسال گریبان ۹.۱ تا ۹.۴ درصد از جمعیت جهان را خواهد گرفت. این نشان‌دهنده سیر قهقرایی به سوی نرخ ۹.۲ درصدی فقر مطلق سال ۲۰۱۷ می‌باشد. اگر بحران کرونا به وجود نمی‌آمد امسال فقر مطلق به ۷.۹ درصد جمعیت جهان کاهش می‌یافت.

دیوید مالپاس، رئیس گروه بانک جهانی گفت: پاندمی کرونا و رکود اقتصادی جهان امسال ۱.۴ درصد از جمعیت جهان را به تعدادی که دچار فقر مطلق بودند اضافه کرد. برای بازگرداندن روند این سقوط جدی در کاهش فقر و توسعه جهان، کشورها باید خود را برای اقتصاد پسا کرونا آماده کنند و به سرمایه‌ها، مهارت‌ها و نیروی کار اجازه دهند به بخش‌ها و تجارت‌های جدیدی منتقل شوند.

بانک جهانی تخمین زد نرخ فقر مطلق جهانی تا سال ۲۰۳۰ به ۷ درصد برسد.

در حالی که در حال حاضر کمتر از یک دهم جمعیت جهان با درآمد کمتر از ۱.۹ دلار در روز زندگی می‌کنند (خط فقر مطلق)، نزدیک به یک چهارم جمعیت دنیا درآمدی کمتر از ۳.۲ دلار در روز دارند (خط فقر) و بیش از ۴۰ درصد جمعیت جهان (حدود ۳.۳ میلیارد نفر) با کمتر از ۵.۵ دلار در روز زندگی می‌کنند.

برچسب ها: کرونا ، فقر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: