کد خبر: ۸۳۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶:۳۳ - ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - 01 October 2016
شهرداری اصفهان با گروهی هلندی وارد تعامل شده است تا زیرساخت‌های علمی و فنی لازم را جهت اینکه اصفهان به شهر دوچرخه ها تبدیل شود فراهم کند.
ا
مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت از محیط زیست آخرین گفت: شهرداری اصفهان با گروهی هلندی وارد تعامل شده است تا زیرساخت‌های علمی و فنی لازم را جهت اینکه اصفهان به شهر دوچرخه ها تبدیل شود فراهم کند.

محمد درویش در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه شهرداری نیشابور و اصفهان بهترین عملکرد را برای احداث مسیرهای ویژه و ایمن دوچرخه سواری داشته اند، گفت: در نیشابور شهرداری جک‌هایی را به اتوبوس ها وصل کرده است تا دوچرخه‌سوارها بتوانند مسیری را با اتوبوس طی کنند؛ همچنین در اصفهان روز سه شنبه های بدون خودرو ، خیابان چهارباغ را به روی خودروها بسته و 100 کیلومترمسیر ایمن دوچرخه سواری ایجاد می‌شود ضمن اینکه شهردار اصفهان قول داده است که این مسیر را دو برابر کند.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران تا به امروز به صورت جدی به این موضوع نپرداخته است گفت: در منطقه 8 تهران "منطقه نارمک" مسیرهای دوچرخه سواری ایجاد شده ولی این مسیرها خیلی جدی گرفته نشده و درحال حاضر نیز از آن ها به صورت جدی استفاده نمی شود.

درویش ادامه داد: اخیرا شهرداری تهران رویکرد جدیدی را پیش گرفته و اعلام کرده است که تا پایان مهرماه در منطقه 12 مسیر ایمن دوچرخه سواری ایجاد می کند و مسیر را به روی همه ترددهای موتوری می بندد.

مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت از محیط زیست تاکید کرد: مسئله ای که در احداث مسیرهای ویژه وچرخه سواری مهم است این است که مسیرها فانتزی نبوده و به یکدیگر متصل باشند تا افراد بتوانند مسیری طولانی را با امنیت کامل با دوچرخه طی کنند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری تهران اعلام کرده است که قصد دارد خیابان ولیعصر(عج) را به بزرگترین پیاده راه خاورمیانه تبدیل کند گفت: در خیابان17 شهریور اقدامات مناسبی در راستای استفاده از دوچرخه انجام شده است و امیدوارم این اقدامات تداوم داشته باشد.

دویش در پایان گفت: در استان‌های یزد، تبریز، مشهد و سیرجان اقدامات خوبی برای استفاده از دوچرخه انجام گرفته است که امیدوارم این اقدامات ادامه داشته و در سایر استان ها انجام شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: