کد خبر: ۱۸۰۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 03 July 2020
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد قیمت جهانی مواد غذایی که در پی شیوع ویروس کرونا در ماه‌های گذشته کاهش چشمگیری داشت، در ماه ژوئن برای نخستین بار در سال ۲۰۲۰ افزایش پیدا کرد.
 
 
به گزارش ایسنا، شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه سبدی از غلات، دانه‌های روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را بررسی می‌کند، در ژوئن به ۹۳.۲ واحد رسید که ۲.۴ درصد در مقایسه با ماه مه افزایش داشت.

فائو در مبنای همه شاخصهای خود بازنگری کرد و آن را از دوره ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ به دوره ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ تغییر داد.

در بحبوحه ابهاماتی که در بازار وجود دارد، قیمت دانه‌های روغنی، شکر و محصولات لبنی که در ماه مه کاهش چشمگیری داشتند، در ماه ژوئن افزایش پیدا کرده و به بالاترین حد در چند ماه اخیر رسید؛ در حالی که در بخش شاخصهای غلات و گوشت، قیمت اکثر کالاها همچنان روند نزولی داشت.

بر اساس گزارش رویترز، فائودر پیش بینی خود برای فصل غلات ۲۰۲۰ بازنگری کرد و برآوردش از میزان محصول را ۹.۳ میلیون تن افزایش داد. این آژانس سازمان ملل متحد اکنون انتظار دارد که تولید جهانی غلات به ۲.۷۹۰ میلیارد تن برسد که سه درصد بالاتر از برداشت سال ۲۰۱۹ خواهد بود. این تغییر عمده که در برآورد ماهانه فائو صورت گرفت ناشی از برآورد بالاتر تولید گندم استرالیا بوده است.
برچسب ها: مواد غذایی ، فائو ، کرونا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: