کد خبر: ۱۷۴۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 16 March 2020
رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه هر ۱۰۰ سال جهان با اپیدمی یک بیماری مشترک بین انسان و دام روبرو می شود که اکنون با ویروس خطرناک کرونا مواجه هستیم گفت: اکنون تلاش داریم با رصد و پایش از انتقال مجدد این ویروس به حیوانات جلوگیری کنیم.
 بانکداری ایرانی - رییس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه هر ۱۰۰ سال جهان با اپیدمی یک بیماری مشترک بین انسان و دام روبرو می شود که اکنون با ویروس خطرناک کرونا مواجه هستیم گفت: اکنون تلاش داریم با رصد و پایش از انتقال مجدد این ویروس به حیوانات جلوگیری کنیم.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی‌پور درباره پویش «سهم من در بحران کرونا» اظهار کرد: امیدواریم بزودی با اقدامات پیشگیرانه و کنترلی دولت و سازمان دامپزشکی کشور و همکاری مردم در سطح جامعه بتوانیم از این شرایط بحرانی بیماری کووید - 19 عبور کنیم.

وی اظهار داشت: من به عنوان عضوی از جامعه بزرگ ایران، بر اساس مسوولیتم وظیفه دارم در این شرایط سخت در محل کارم حضور داشته باشم اما از مردم می خواهم که تا جای ممکن در منزل بمانند.
 

رییس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: این سازمان در کنار وظیفه خطیر خود در کنترل بیماری های مشترک انسان و دام، اکنون تابع دستورات ستاد کشوری مقابله با کرونا است.

به گفته وی، رصد، پایش مراکز تولید، عرضه و فروش محصولات خام دامی توسط مدیران استانی این سازمان در حال انجام است.

وی با اشاره به حدود 900 بیماری مشترک بین انسان و دام گفت: با توجه به اینکه بیماری‌های مخاطره آمیز جهانی همچون آنفلوانزا منشا مشترک انسان و دام دارد، سازمان دامپزشکی ایران و جهان اقدامات ارزنده‌ای در کنترل آن انجام داده‌اند.

رفیعی پور با بیان اینکه اپیدمی بیماری آنفلوانزا در سال 1918 صورت گرفته بود، اظهار داشت: پس از آن در سال 1960 ویروس جدید کرونا که منشا حیوانی داشت در حیوانات شناسایی و از سال 2003 تحت عنوان بیماری‌های سارس و مرس در انسان مشاهده شد که اکنون قابل انتقال از انسان به انسان است.

وی تصریح کرد: با وجود اقدامات بهداشتی سازمان بهداشت جهانی دام و سازمان دامپزشکی کشورهای مختلف هر 100 سال جهان با اپیدمی یک بیماری مشترک بین انسان و دام روبرو می شود که اکنون با ویروس خطرناک کرونا مواجه هستیم.

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: اکنون تلاش داریم با رصد و پایش از انتقال مجدد این ویروس به حیوانات جلوگیری کنیم که این امر نیازمند همکاری همه دستگاه ها و مردم است.

رفیعی پور تصریح کرد: سازمان دامپزشکی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که پیش قراول درمان است، اعلام آمادگی کرده تا با کمک یکدیگر از ظرفیت خطوط تولید کارخانجات دارویی و واکسن دامپزشکی بهره‌مند شویم به همین منظور نامه ای از سندیکای مواد ضد عفونی کننده به سازمان غذا و دارو ارسال کردیم تا با همکاری یکدیگر از این ظرفیت در تولید مواد ضدعفونی کننده استفاده کنیم.

وی بر ایمن بودن جمعیت دام، طیور و آبزیان در بحران ویروس کرونا تاکید کرد و افزود: همچنین سازمان دامپزشکی اقدامات کنترلی و پیشگیری خود را با ضدعفونی اماکن و جایگاه ها، اجرای عملیات واکسیناسیون دام، طیور و آبزیان در سراسر کشور افزایش داده است تا از این بحران عبور کنیم.
برچسب ها: دامپزشکی ، اپیدمی ، دام ، کرونا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: