کد خبر: ۱۶۷۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 04 November 2019
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی ایران گفت: کارخانجات ماکارونی ایران برای تامین قطعات مورد نیازشان با مشکل مواجه هستند و با کمک سامانه سککوک می‌توانند با قدرت و ظرفیت بالاتری تولید کنند و برای کشور ارزآوری داشته باشند.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی ایران گفت: کارخانجات ماکارونی ایران برای تامین قطعات مورد نیازشان با مشکل مواجه هستند و با کمک سامانه سککوک می‌توانند با قدرت و ظرفیت بالاتری تولید کنند و برای کشور ارزآوری داشته باشند.

مهدی آثاریان با اشاره به اینکه صنعت غذایی با مشکل کمبود نقدینگی مواجه است، اظهار کرد: هم اکنون کارخانجات ماکارونی با مشکلاتی مانند کمبود قطعات، واردات قطعات و  انتقال ارز مواجه هستند و از سوی دیگر برای صادرات نیز مشکل در زمینه انتقال ارز به داخل کشور دارند.
 
وی با بیان اینکه کارخانه‌های کوچک ماکارونی مشکل چندانی ندارند اما مشکلات کارخانه‌های بزرگ بسیار است، افزود: در مورد واردات گندم دروم با مشکل مواجه هستیم و از سوی دیگر در هنگام فصل برداشت گندم باید به میزان لازم پول و سرمایه داشته باشیم که تا شش ماه بعد گندم مورد نیاز را خریداری و ذخیره کنیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی ایران ادامه داد: با کمک سامانه سککوک می‌توان تامین قطعات مورد نیاز را تسهیل کرد که با این اقدام مشکلات بسیاری از پیش پای فعالان و تولیدکنندگان این صنف برداشته خواهد شد.

آثاریان همچنین درباره مزایای تامین نقدینگی از سامانه سککوک گفت: شاید در حال حاضر به خاطر اعتباری که در بانک‌ها داریم، کمبودی نداشته باشیم اما در سال آینده به نقدینگی بیشتری احتیاج داریم چرا که باید برای پنج تا شش ماه گندم را در فصل برداشت بخریم و البته در حوزه ماشین‌آلات هم نقدینگی نیاز داریم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه صنایع ماکارونی چقدر سالانه تولید دارند و تا چه اندازه ظرفیت خالی تولید در این صنعت وجود دارد؟ اظهار کرد: ظرفیت خالی بسیاری وجود دارد اما می‌توان با تزریق نقدینگی مشکل ظرفیت خالی تولید ماکارونی را در کشور حل کرد.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی ایران با بیان اینکه سرانه مصرف ماکارونی در ایران شش کیلوگرم است، اعلام کرد: سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن ماکارونی در کشور تولید، مصرف و صادر می‌شود. 
وی افزود: در ایران هنوز فرهنگ مصرف ماکارونی جا نیفتاده است و فاصله بسیاری با کشورهای همسایه و پیشرفته داریم. سرانه مصرف ماکارونی در ترکیه 14 کیلو و در کشورهای اروپایی 22 تا 23 کیلوگرم به صورت میانگین است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: