کد خبر: ۱۴۹۷۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۶ دی ۱۳۹۷ - 27 December 2018
قائم مقام موسسه اعتباری ملل گفت: هدف بانک مرکزی و مسئولان اقتصادی دولت از تغییر روش پرداخت سود کاهش گردش پول است.
قائم مقام موسسه اعتباری ملل گفت: هدف بانک مرکزی و مسئولان اقتصادی دولت از تغییر روش پرداخت سود کاهش گردش پول است.

محمد رضا مروجی در گفتگوی هدف بانک مرکزی از تغییر روش پرداخت سود را کاهش گردش پول و در نهایت کاهش تورم در کشور دانست.

وی با اشاره به اینکه پرداخت سود ماه شمار از حدود 20 سال پیش در شبکه بانکی رواج داشته است افزود: با ورود سیستم های کامپیوتری محاسبه سود بصورت روزشمار انجام شده و محاسبه دستی سود به صورت ماه شمار منسوخ شد.

 قائم مقام مدیرعامل موسسه اعتباری ملل ضمن اظهار نارضایتی از پرداخت سود بالا به سپرده های کوتاه مدت افزود: معمولاً در بسیاری از کشورها نه تنها به سپرده های روزشمار سودی پرداخت نمی شود که حتی کارمزد نیز از آنها دریافت می شود.

مروجی تصریح کرد: پیاده سازی روش محاسبه سود بر مبنای ماه شمار به جای روزشمار در شرایط فعلی کشور تصمیم سختی به نظر می رسد.

وی اظهار داشت: این احتمال وجود دارد که با تغییر روش پرداخت سود نقدینگی به سمت بازارهای موازی نظیر ارز، طلا، مسکن و غیره وارد شود که با برنامه ریزی صحیح می توان از بروز آن جلوگیری کرد.

 قائم مقام موسسه اعتباری ملل ادامه داد: هدف بانک مرکزی از تغییر روش پرداخت سود کاهش گردش پول در بین سپرده های روزشمار است.

مروجی بیان داشت: کاهش گردش پول در جامعه می تواند در نهایت منجر به کاهش تورم شود.

وی گفت:  تغییر روش پرداخت سود از روز شمار به ماه شمار می تواند منجر به افزایش سوددهی بانکها و موسسات اعتباری شده و تراز مالی آنها را بهبود بخشد.

قائم مقام موسسه اعتباری ملل با انتقاد از حذف سپرده های ۲ تا ۵ ساله در شبکه بانکی اظهار امیدواری کرد این سپرده ها مجدداً به چرخه بانکی وارد تا سپرده ها پایدارتر باشند و بانک ها برنامه ریزی بهتری را برای سپرده ها داشته باشد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: