کد خبر: ۱۲۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - 09 December 2017
بانكداري ايراني -وزیر اقتصاد دولت دوازدهم ، در بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه ، اظهار کرد که باید سه شرکت بیمه گری را که بطور کامل خصوصی نشدند را واگذار کرد و این در دستور کار دولت دوازدهم قرار دارد .
بانكداري ايراني -وزیر اقتصاد دولت  دوازدهم ، در بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه  ، اظهار کرد که  باید سه شرکت بیمه گری را که بطور کامل خصوصی نشدند را واگذار کرد و این در دستور کار دولت دوازدهم قرار دارد . این سه شرکت اعم از بیمه آسیا ،  دانا و البرز هستند که بر اساس اصل 44 قانون اساسی بخش بزرگی از آنها واگذار شده و هنوز بخشی از سهام این شرکت ها در اختیار دولت  قرار دارد . 

به گزارش بانكداري ايراني  ،  سه شرکت بزرگ خصوصی شده البرز، آسیا و دانا که از سال 1388  واگذار شده اند در حال حاضر  بیشترین سهم بازار صنعت پس از تنها شرکت بیمه دولتی ایران (بیمه ایران )  را در اختیار دارند . دولت  در حال حاضر مالک  18.84 درصد از سهام بیمه آسیا و  17.34 درصد از مالکیت بیمه البرز را در اختیار دارد اما در بیمه دانا بطور مستقیم سهامدار شرکت نیست. 

بیمه آسیا 
شـركت سهامي بيمه آسيا در30 ام تيرماه سال 1338 به منظور انجام انواع معاملات بيمه و عمليات بازرگاني تأسيس شد. در سال 1388 بر اساس سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي در زمره شركتهاي مشمول واگذاري بخش خصوصي قرار گرفت و به عنوان بزرگترين شـرکت بيمه خصوصي كشور به فعالیت های خود ادامه داد. اين شـركت رتبه اول تولید و سهم بازار را در میان شـرکّتهای بیمه خصوصی کشور دارا است. بيمه آسيا با بیش از2400 نفر نیروی انسانی متخصص، باتجربه و متعهد، سرمايه دو هزار و300 میلیارد ریال د و با بيش از نيم قرن فعاليت درعرصه صنعت بيمه يكي از صد شركت برتر و بسیار معتبر در داخل و خارج ازكشور است . همچنين براساس گزارش اخير بيمه مركزي ج. ا. ا. ،شركت بيمه آسيا در بين شركتهاي بيمه حائز رتبه يك (سطح 1) از نظر سطح توانگري مالی است. و دومين شركت بيمه مستقيم در نگهداري ريسك و قبول بيمه اتكائي در كشور محسوب مي شود .

سهامداران عمده شرکت  بیمه آسیا 

 
بیمه البرز
شركت بيمه البرز با هدف اوليه ارائه خدمات بيمه اي مطلوب و با كيفيت به هموطنان و ايجاد تنوع در بازار بيمه و كسب رضايت بيمه گذراران در تاريخ ۲۸ تيرماه ۱۳۳۸ توسط بخش خصوصي تاسيس و در مدت زمان كوتاهي توانست اعتماد بسياري از صاحبان سرمايه و كالا را به خود جلب نمايد. پس از پيروزي انقلاب اسلامي بيمه البرز به دليل عملكرد موفق با همان نام به فعاليت خود ادامه داد . شركت بيمه البرز هم اكنون با ۵۴ شعبه و بيش از دو هزار نماينده فعال، در سرتاسر كشور آماده ارايه خدمات بيمه اي به هموطنان است .
بيمه البرز كه داراي بيشترين ظرفيت نگهداري ريسك در بين شركت هاي بيمه خصوصي است. بيمه البرز در سال ۱۳۸۸ به عنوان اولين شركت بيمه دولتي در بورس پذيرفته شد و سهام آن با استقبال بي نظير سرمايه گذاران و فعالان بورس همراه شد و ۸۰ درصد سهام آن واگذار شد و بدين ترتيب از يك شركت بيمه دولتي به شركت بيمه خصوصي تغيير مالكيت داد.

سهامدار عمده  شرکت بیمه البرز 

 
بیمه دانا 

بيمه دانا در بیست و دوم خرداد ماه سال 1353 با مشاركت بيمه Commercial Union انگليس بصورت شركت سهامي عام با سرمايه بخش خصوصي  تأسيس شد. اين شركت پس از 5 سال فعاليت در قالب بخش خصوصي در تيرماه 1358 براساس مصوبه شوراي انقلاب و دولت موقت به همراه 12 شركت بيمه خصوصي ملي اعلام شد .

در آذرماه سال 1367 به موجب « قانون نحوه اداره امور شركت‌هاي بيمه » شركت‌هاي بيمه ملي شده ( آريا، اميد، پارس، توانا، تهران، حافظ، ساختمان و كار، شرق، ملي) در شركت سهامي بيمه دانا ادغام و به موجب همين قانون مقرر شد اين شركت ضمن بررسي حساب‌ها و تسويه ديون دولت و سهامداران شركت‌هاي ادغامي، به عنوان يك شركت بيمه تخصصي در رشته بيمه‌هاي اشخاص شروع به فعاليت نمايد .

به دليل محدوديت حوزه فعاليت و نبود امكان رقابت با ساير شركت‌هاي بيمه در سال 1375 با تصويب ماده واحده‌اي توسط مجلس شوراي اسلامي به بيمه دانا اجازه داده شد همچون ساير شركت‌هاي بيمه‌اي فعاليت نمايد. فعاليت‌هاي عمومي بيمه دانا عملاً از ابتداي سال 1376 آغاز و گسترش يافت .

شركت بيمه دانا طی سال‌های گذشته با وجود فضاي رقابتي حاكم در بازار بيمه کشور توانسته است با تلاش و همت همه جانبه مديران، كاركنان و نمايندگان خود ضمن حفظ بيمه‌گذاران قديمي و جذب بيمه‌گذاران جديد و افزايش حق بيمه نسبت به سال‌های گذشته‌، موقعيت خود را از لحاظ سهم در بازار بيمه به سومين شركت بزرگ بيمه‌اي كشور ارتقاء دهد. اين شركت از ديرباز در زمينه استانداردسازي عمليات خود با اخذ گواهينامه‌هاي مديريت ريسك، مشتري‌مداري و كيفيت خدمات در صدد متمايز نمودن خدمات خويش مي‌باشد .
امروزه بيمه دانا از سوي بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران به عنوان بيمه‌گر حرفه‌اي و با اخلاق شناخته شده كه تمايل روزافزون بيمه‌گذاران به اين شركت، نشانگر توانايي اين شركت در اطمينان بخشي به توليدكنندگان، صنعت‌كاران و در نهايت سهامداران مي‌باشد.
در حال حاضر بیمه دانا با وجود 59 شعبه، 1919 نمایندگی، 21 شرکت نمایندگی، 459 کارگزاری و سه دفتر فرعی با در دست داشتن حدود 7/7 درصد بازار بیمه کشور خود را به عنوان سومین شرکت بزرگ بازار بیمه کشور به همگان معرفی کرده است. 

دولت در بیمه دانا بطور مستثیم سهامدار نیست بلکه مالک اصلی بیمه دانا  در حال حاضر سازمان خصوصی سازی بواسطه سهام عدالت است سهام عدالت به منظور فروش تسهیلاتی بخشی از سهام شرکتهای دولتی معین، به اقشار پایین درآمدی جامعه به منظور تعمیم نسبی عدالت اقتصادی ایجاد شده است. از اهداف اجرایی سهام عدالت: توزیع متعادل ثروت ملی و گسترش مالکیت در سطح عموم، به منظور تأمین عدالت اجتماعی، متکی به خود نمودن خانواده های نیازمند و کاهش وابستگی آنان به کمکهای دولت از طریق نهادهای حمایتی، ایجاد درآمد دراز مدت برای خانواده های کم درآمد، تشویق به پس انداز و سرمایه گذاری منجر به بهبود درآمد خانوارها، کاهش اندازه بخش دولتی و افزایش سهم بخش خصوصی و تعاونی در اقتصاد کشور از طریق واگذاری سهام شرکت های دولتی، ارتقاء کارایی بنگاههای اقتصادی و بهره وری منابع اقتصادی، انسانی و فناوری و.... است . 

سهامداران عمده شرکت  بیمه دانا  



توجه : شرکتهای سرمایه گذاری ( شرکت س . ... ) متعلق به سهام عدالت هستند 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: