کد خبر: ۱۰۵۸۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - 21 June 2017
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پارسال 43 قلم از محصولات باغبانی و 15 مورد تنه درختی در سطح 530 هزار هکتار زیر پوشش بیمه قرار گرفت.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پارسال 43 قلم از محصولات باغبانی و 15 مورد تنه درختی در سطح 530 هزار هکتار زیر پوشش بیمه قرار گرفت.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «محمدعلی طهماسبی» در نشست مشترک مدیران معاونت امورباغبانی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی افزود: افزایش بیمه پذیری محصولات مهم و اجرای بیمه تنه درختان در مورد همه درختان بخش باغبانی ضروری است.
وی ادامه داد: با توجه به اجرای طرح توسعه محصولات گلخانه ای در اقتصاد مقاومتی و انتقال سبزی ها از فضای باز به گلخانه ها، سازه های گلخانه ای و محصولات تولیدی در گلخانه باید بیمه شوند.

طهماسبی همچنین از اجرای طرح پهنه بندی محصولات باغبانی با هدف کاهش ریسک مخاطرات طبیعی با مشارکت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، هواشناسی و موسسه تحقیقات باغبانی خبر داد.

قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز در این نشست اعلام کرد: در زمینه محصولات باغبانی، 2 طرح جدید بیمه پایه و بیمه یارانه ای برای زیر پوشش قرار گرفتن خطرات جدی و فاجعه بار مانند سرمازدگی مرکبات شمال که در آن بیش از 70 درصد محصول یک منطقه به دلیل بلایای طبیعی از بین می رود، اجرا می شود. 

«محمدابراهیم حسن نژاد» افزود: بهره برداری از سامانه جامع و کامل بیمه گری محصولات باغبانی بزودی آغاز و با راه اندازی این سامانه دسترسی مدیران و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی در همه سطوح به اطلاعات و آمارها و وقایع بیمه ای به صورت برخط (آنلاین) ممکن می شود.

حسن نژاد گفت: بیش از نیمی از اعتبارات صندوق بیمه به بخش باغبانی پرداخت می شود؛ به طوری که 80 تا 90 درصد باغدارانی که محصولشان را بیمه می کنند، غرامت دریافت می کنند.
به گزارش ایرنا، دولت در لایحه پیشنهادی بودجه سال 96 سهم وزارت جهاد کشاورزی را 33 هزار و 905 میلیارد ریال تعیین کرد که نسبت به پارسال، 21 هزار و 456 میلیارد ریال رشد نشان می دهد.

همچنین برای پرداخت سهم دولت و تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی 13 هزار و 500 میلیارد ریال در نظر گرفته شد.

اگر خسارت به بخش کشاورزی در اندازه متعارف باشد از طریق بیمه جبران می‌شود، بدین صورت که نزدیک به 20 درصد مبلغ را کشاورز و بقیه را صندوق بیمه می پردازد اما اگر خسارت جدی باشد باید از طریق صندوق بحران تامین شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: