کد خبر: ۱۰۲۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 13 May 2017
همكاري و همراهي مديران فناوري و اطلاعات و خودرو صنعت بيمه كشور موجب تحقق اهداف استقرار سامانه هدايت و نظارت الكترونيكي بيمه خواهدشد.
همكاري و همراهي مديران فناوري و اطلاعات و خودرو صنعت بيمه كشور موجب تحقق اهداف استقرار سامانه هدايت و نظارت الكترونيكي بيمه خواهدشد.

به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل بيمه مركزي، حبيب ميرزايي معاون نظارت بيمه مركزي در گردهمايي مشترك مديران IT و خوروي شركت هاي بيمه  گفت: در قانون بيمه شخص ثالث الزامات متعددي براي ارائه خدمات الكترونيكي پيش بيني شده است.

وي افزود: در قانون بيمه شخص ثالث براي هريك از دستگاهها، شامل صنعت بيمه ، وزارت بهداشت، نيروي انتظامي و قوه قضائيه تكاليفي براي تهيه و تبادل اطلاعات مربوطه ذكر شده است. در اين ميان در صورت طراحي و اجراي درست سامانه صدور و پرداخت بيمه شخص ثالث به صورت آنلاين در صنعت بيمه قدم اول براي مديريت ريسك حوادث رانندگي را  برداشته است و بستر لازم براي مبادله اطلاعات با ساير دستگاهها فراهم خواهد شد.

ميرزايي اضافه كرد: در صورتيكه هريك از دستگاههاي مذكور به وظايف قانوني خود عمل نمايند، صنعت بيمه مي تواند بيمه شخص ثالث كه در پنج سال اخير سالانه ميلياردها تومان زيان داشته است را سود آور نمايد و به تدريج امكان كاهش حق بيمه اتومبيل را فراهم كند.

وي با اشاره به تعيين وزارت راه و شهرسازي به عنوان  مسئول سامانه جامع حوادث رانندگي از سوي دولت إظهار اميدوراي  كرد: با أجراي تكاليف سازمانها، داده  هاي به روز  به سامانه مذكور  تغذيه و با تحليل اطلاعات امكان مديريت ريسك حوادث رانندگي  در كشورفراهم شود.

معاون نظارت بيمه مركزي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به رويكردهاي نوين مديريت ريسك بيمه هاي خودرواعلام كرد: اخيرا در برخي شركت هاي بيمه خارجي حق بيمه مربوطه با استفاده از تكنولوژي مبتني بر كاركرد خودرو، محيط مورد استفاده و شخصيت راننده، محاسبه مي گردد و اين  تكنولوژي امكان اعمال تخفيف بيش از ۵۰ درصد حق بيمه را براي بيمه هاي اتومبيل فراهم كرده است.

وي در پايان گفت: متاسفانه فاصله ما با كشورهاي پيشرفته دنيا در اين زمينه زياد است و بايد با تلاش و كوشش مضاعف به فكر راهكارهاي نوين مبتني بر تكنولوژي ارتباطات و اطلاعات باشيم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: